Mogelijk gemaakt door Blogger.

zaterdag 3 januari 2015

Nefast voor de feestvreugde

| | 4 reacties
De feestdagen doorbrengen zonder familie is toch niet helemaal hetzelfde. De kerstsfeer zat er al niet echt in (met dat zomerse weer hier) en het vooruitzicht om de Kerstdagen door te brengen in een vreemde, anonieme omgeving is ook bepaald nefast voor de feestvreugde. 

Gelukkig waren daar Ian en Pierre, onze gepensioneerde WWOOF-hosts die enkele jaren geleden het sneeuwerige Canada inruilden voor een enorme eigendom in het zonnige Te Horo. Met een olijfgaard, de meest uitgebreide maaltijden, een zwembad,een jacuzzi en een eigen 3D-cinema met een filmcollectie die zo goed als oneindig leek, probeerden ze (niet geheel onsuccesvol) onze feestdagen zo aangenaam mogelijk te maken. En hoewel ze ook nog eens allervriendelijkst waren, konden ze toch niet beletten dat we onze families echt misten tijdens deze vreemde periode. 

Gelukkig was daar het vooruitzicht van onze Belgische vrienden die naar ons onderweg waren om samen het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Ondertussen doorkruisen we het hele land met hen en hun gouden tank. Maar daarover later meer...

Gelukkig Nieuwjaar!

























4 reacties:

  1. Nogmaals complimenten aan de fotograaf (Pieter?)
    En we hebben jullie ook gemist!
    Maar het is nog een beetje te vroeg om al te beginnen aftellen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het blijft leuk jullie te volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ochja, feestdagen, toch maar een excuus om veel te eten en drinken en geld uit te geven! Prijs jullie gelukkig, je kan de hele tijd bruinen! Die tuin ziet er iets te proper uit naar mijn goesting ;-)

    Katrien H

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pepper had nochtans geen probleem met die extra portie die over was... Groetjes from the (rainy) other side.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance