Mogelijk gemaakt door Blogger.

zaterdag 17 januari 2015

When Willy met Goldie

| | 3 reacties
Het is wat uit de hand gelopen. Willy heeft een lief. Wat begon als wat schattig bumpersnuffelen in Auckland is uitgemond in een hartstochtelijke achtervolging doorheen het halve (Noorderei-)land. 

Goldie reed nog maar net goudglanzend de garage uit en het was gebeurd. Willy's motortje ronkte als nooit tevoren bij het zien van deze voluptueuze schone. Een romance was geboren. 

Samen sjeesden ze op weg en wij konden niet anders dan het olijke duo volgen op hun romantische roadtrip. Gelukkig kwam Goldie samen met twee uiterst sympathieke, bekende gezichten uit het verre Belgiƫ. En terwijl onze vierwielers sensueel over het asfalt stoven, genoten wij met vieren van het landschap en het fijne weerzien.

Aan alle mooie liedjes komt echter een eind. In Wellington scheidden Goldie en Willy's wegen. Terwijl Goldie treurig naar haar parkeerplekje bij het verhuurbedrijf sjokte, reed Willy de stalen buik van de ferry richting Zuidereiland in.

Gelukkig voor ons hoefden we nog geen afscheid te nemen van de twee bekende gezichten uit Belgiƫ. Samen cruisen we nu door het Zuidereiland. En Willy heeft met Wodan de Vikingmobiel een nieuwe gezel. Ook al zal hij Goldie nooit vergeten.







































3 reacties:

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance